0

Meditras

.

Meditras is een essentiële winkel* U hoeft geen QR code te tonen.

*sbi code 47742 winkel in medische matrassen en orthopedische artikelen

Open van dinsdag t/m zaterdag van 11:00 tot 17:00


U kunt ook een afspraak maken, dan word u gegarandeerd geholpen als u langskomt, bel 050-3181056 OF 06-51031880

Whatsapp, OF info@meditras.nl

Heeft u een nieuwe matras nodig? Wij hebben honderden matrassen op voorraad. Ook hebben we een ruime collectie boxsprings. .

BEL, WHATSAPP, MAIL

MAAK EEN AFSPRAAK 050-3181056 of  06-51031880
OF info@meditras.nl


Meditras is het adres voor matrassen en boxspringsDe bedbodem of box bestaat uit honderden spiraalveren, ingewerkt over de volledige breedte van het bed. Deze zorgen voor gelijkmatige ondersteuning over de hele slaapoppervlakte, en dus voor stabiliteit: waar je ook ligt, elke zone van je bed waarborgt hetzelfde comfort. Dit is anders bij bijvoorbeeld een bed met lattenbodem, waar enkel het centrale liggedeelte buigzaam en veerkrachtig is.
De eenvoudigste boxspringcombinatie is een box en klassieke matras. Je kiest een matras op basis van jouw comfortwensen (antibacterieel, extra ventilerend, tweepersoonsmatras of twee enkele… ) en klaar is Kees. Er wordt weleens gefluisterd dat een veermatras op de box de beste optie is: de twee veerlagen communiceren als het ware en zorgen zo voor uiterst hoge ondersteuning. Maar ook een kwalitatieve schuimmatras geeft voldoende support voor een goede lighouding. Ons advies: laat je leiden door je persoonlijke voorkeur.
Bij de afwerking met twee matrassen komt eerst een gestoffeerde matras, in dezelfde kleur als de bedbodem en hoofdbord, op de box te liggen. De gestoffeerde matraslaag is van stevige makelij en bovendien uitgerust met ergonomische zones voor extra ondersteuning. De tweede, dunne topmatras zorgt voor soepel ligcomfort en snufjes als extra ventilerend vermogen, antiallergische eigenschappen, … Deze technische extra’s kunnen immers niet in de gestoffeerde matras geïntegreerd worden. De boxspringtrend met twee matraslagen komt overgewaaid uit Scandinavië en wordt vaak gekozen vanuit esthetisch oogpunt.
Bij de boxspring hoort (optioneel) ook een hoofdbord dat de look van je bed afmaakt. Eventueel kan je aanvullen met accessoires: nachtkastjes, een opbergkoffer,