0

Meditras


  
 Open van dinsdag t/m zaterdag van 11:00 tot 17:00

Heeft u een nieuwe matras of boxspring nodig Meditras is het juiste adres!De bedbodem of box bestaat uit honderden spiraalveren, ingewerkt over de volledige breedte van het bed. Deze zorgen voor gelijkmatige ondersteuning over de hele slaapoppervlakte, en dus voor stabiliteit: waar je ook ligt, elke zone van je bed waarborgt hetzelfde comfort. Dit is anders bij bijvoorbeeld een bed met lattenbodem, waar enkel het centrale liggedeelte buigzaam en veerkrachtig is.
De eenvoudigste boxspringcombinatie is een box en klassieke matras. Je kiest een matras op basis van jouw comfortwensen (antibacterieel, extra ventilerend, tweepersoonsmatras of twee enkele… ) en klaar is Kees. Er wordt weleens gefluisterd dat een veermatras op de box de beste optie is: de twee veerlagen communiceren als het ware en zorgen zo voor uiterst hoge ondersteuning. Maar ook een kwalitatieve schuimmatras geeft voldoende support voor een goede lighouding. Ons advies: laat je leiden door je persoonlijke voorkeur.
Bij de afwerking met twee matrassen komt eerst een gestoffeerde matras, in dezelfde kleur als de bedbodem en hoofdbord, op de box te liggen. De gestoffeerde matraslaag is van stevige makelij en bovendien uitgerust met ergonomische zones voor extra ondersteuning. De tweede, dunne topmatras zorgt voor soepel ligcomfort en snufjes als extra ventilerend vermogen, antiallergische eigenschappen, … Deze technische extra’s kunnen immers niet in de gestoffeerde matras geïntegreerd worden. De boxspringtrend met twee matraslagen komt overgewaaid uit Scandinavië en wordt vaak gekozen vanuit esthetisch oogpunt.
Bij de boxspring hoort (optioneel) ook een hoofdbord dat de look van je bed afmaakt. Eventueel kan je aanvullen met accessoires: nachtkastjes, een opbergkoffer,